Kysymys:
Mitä voin tehdä estääkseen myrkkyä muratti?
Deac Karns
2012-01-25 04:47:40 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on erittäin huono reaktio myrkylliseen murattiin. Toteutan ylimääräisiä toimenpiteitä välttääksesi kaiken kontaktin siihen. Käytän pitkiä sukkia ja täyshousuja keskikesällä, mutta pääsen silti käsilleni.

Onko olemassa suihketta tai voidetta, jolla voin luoda esteen iholleni?

Saatat löytää tämän kysymyksen, joka sisältää hyödyllisiä vinkkejä ongelman ratkaisemiseen sen esiintymisen jälkeen: http://outdoors.stackexchange.com/q/19/33
Kolme vastused:
#1
+10
Peter DeWeese
2012-01-25 11:12:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen tutkinut tätä satunnaisesti vuosien varrella. Ivy Blockilla, Tecnulla ja Ivarestilla on ennalta ehkäiseviä voiteita. Öljy saattaa edelleen levitä, mutta se on hyvä ensimmäinen askel. Metsäpalvelu on suositellut vaihtoehtona myös suihkutus deodoranttia. Aktiivinen ainesosa, alumiinikloorihydraatti, voi estää imeytymisen estämällä huokoset, aivan kuten se estää hikoilun. Mikään näistä menetelmistä ei estä levittämästä öljyä jossain määrin kosketuksessa, mutta se voi auttaa suojaamaan käsiteltyä aluetta.

Tämän lisäksi: Jos pystyt, huuhtele pois 30 minuutin kuluessa kosketuksesta siihen. Tämä yleensä riittää estämään reaktion.
#2
+7
pkaeding
2012-01-25 11:03:41 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on samanlainen äärimmäinen reaktio, joten tämän olen oppinut:

Tecnu toimii melko hyvin sen jälkeen, kun olet altistunut, mutta ennen kuin ihottuma kehittyy (ymmärrän se on melko lyhyt mahdollisuus). Se voi myös auttaa estämään öljyjen leviämisen. Se toimii pesemällä öljyt iholta, ja se toimii paremmin kuin saippua ja vesi, joka voi joskus vain levittää öljyjä.

Sen lisäksi, että ennaltaehkäisevämmin, varmista, että peitän jalkani kokonaan ja vältä koskemasta housuihini, kun tiedän, että ne ovat hieroneet myrkyllistä murattia.

#3
+4
xpda
2012-01-25 05:55:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ei ole voiteita, jotka estävät myrkyllisen murattien. Välttäminen ja pitkät vaatteet ovat parhaita.

Yksi asia, jonka voit tehdä, on pestä se pois. Yleensä jos saat sen parin tunnin sisällä, voit pestä ihosi öljyn saippualla ja vedellä ja pesuliinalla. Et näe öljyä, mutta se näyttää vaativan suunnilleen yhtä paljon pesua kuin jos pesisit moottoriöljyä tai rasvaa. Koska et näe sitä, sinun on hankaa koko paljaat alueet.

Tämä ei auta niin paljon, jos saat systeemisen reaktion myrkylliseen murattiin. Jos odotat liian kauan, öljy sitoutuu ihoon ja hauskaa alkaa.

Asiantuntijat sanovat, että peseminen ensimmäisen tunnin aikana voi auttaa rajoittamaan ihottumaa.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...