Kysymys:
Mikä on paras tapa säilyttää makuupussia pitkiä aikoja?
Reverend Gonzo
2012-01-25 22:27:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut, että makuupussin säilyttäminen pussissaan pitkäksi aikaa aiheuttaa sen menettämisen parvella eikä tarjoa niin paljon mukavuutta tai lämpöä, kun sitä käytetään uudelleen.

Jos niin, kuinka minun pitäisi säilyttää makuupussi, kun en käytä sitä kuukausia kerrallaan?

Minulla on vanha jääkiekkopussi, jossa pidän makuupussia. Se suojaa sitä pölyltä / kosteudelta puristamatta sitä ja vahingoittamatta parvea.
Viisi vastused:
#1
+27
Thomas Rawyler
2012-01-25 22:37:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Joissakin makuupusseissa on suurempi säkki, joka ei purista tarpeettomasti makuupussia. Joten saatat saada noin 50 litran pellavapussin (riippuu makuupussin koosta ja tyypistä). Lisäksi on parasta säilyttää se kuivassa paikassa, varsinkin jos se on makuupussi, jossa on untuvaa.

Tätä meillä on kotona. Untuvamakuupussissamme oli noin 50 litran verkkopussit, jotta laukut voidaan varastoida turvallisesti kotona. Lisään kuitenkin, että asetamme ne ulos ja avaudumme kuivumaan yhden tai kahden päivän ajan, kun olemme tuoneet heidät kotiin leirintämatkalta varmistaaksemme, että pääsemme eroon kosteudesta ennen varastointia.
#2
+20
Phil
2012-01-25 22:54:19 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun ostin nukkumisen takaisin partiolaisilta, minua käskettiin olemaan säilyttämättä sitä tavaroissaan pitkään ja ripustamaan sen sijaan vaateripustimeen, jotta se ei puristu.

Olen ripustanut laukkuni vuosia, ja ne ovat edelleen vahvoja
+1 partiokoulutukselle, juuri tämän opin Philmontissa.
#3
+11
zoul
2012-01-25 22:54:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun laitat pussin puristussäkkiin, eristekuidut vahingoittavat. (Synteettiset kuidut ovat tässä suhteessa vähemmän kestäviä kuin alaspäin.) Mitä kauemmin ja kovemmin puristat eristystä, sitä enemmän vahinkoja; eristys menettää hitaasti parven ja jäähtyy. Siksi on parasta pitää makuupussi riippuvana tai makaamassa vapaasti, mahdollisesti isommassa säkissä. Se on ainoa asia, jolla on merkitystä, ja ehkä Thomasin mainitsema kunnollinen kosteus.

#4
+6
Pulsehead
2012-01-25 23:40:37 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Paras tapa olisi asettaa se vaakasuoraan, jotta täyte ei muutu ja luo enemmän / vähemmän eristettyjä pisteitä.

Toiseksi paras olisi varastoida ripustettuna kaappiin. Se ei purista pussia lainkaan.

Jos sinulla ei ole tarpeeksi pitkä kaappi pitämään pussia, hanki king-size-vuode tyynyliina. laita pussi tyynyliinaan ja säilytä puhtaassa, kuivassa kulmassa.

Minäkin haluan ripustaa laukkuni. Mutta minulla on liian vähän tilaa. Luettuani täältä king-size-tyynyliinoista Nyt minulla on idea käyttää kaapissa olevia lastiverkkoja laittaaksesi ne käyttämättä sitä tilaa.
#5
+4
Eyal
2012-05-13 11:42:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän matkalaukkua ja yritän antaa makuupussien viedä kaiken heidän käytettävissä olevan tilan sisällä. Se on hyvä tilankäyttö, jota et todennäköisesti käytä muuten, ja se suojaa niitä hyvin.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...