Kysymys:
Kuinka voi löytää vaikeasti löydettäviä geokätköjä?
PearsonArtPhoto
2012-01-25 10:23:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen hiljattain harrastanut geokätköilyä. Olen kuitenkin havainnut, että on monia, varsinkin kaupungeissa, joita en vain löydä, vaikka kuinka kovasti etsin niitä. Ne ovat yleensä hyvin pieniä, ja niillä on usein jonkinlainen naamiointi. Mitä vinkkejä voit auttaa minua parantamaan niiden löytämisnopeutta?

Viisi vastused:
#1
+13
berry120
2012-01-25 18:23:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lue välimuistisivu tarkasti. Muissa paikoissa voi olla vihjeitä sekä ilmeinen salattu vihje - välimuistin kuvaus, otsikko ja edelliset lokit voivat kaikki aiheuttaa vihjeitä, jotka auttavat sinua Hae. Minulla on tapana kokeilla ensin, mutta jos olen todella jumissa, luen kaiken voitavani yrittääkseni antaa minulle hieman enemmän ideaa.

Muista, että koordinaatit ovat usein vain karkeita. Olen löytänyt pari välimuistia, joissa koordinaatit ovat olleet 60 metrin päässä! Muista, että sinulla on virheitä alkuperäiselle henkilölle, joka tarttui koordinaatteihin, samoin kuin oman GPS: si, joten huono kattavuus paikoissa se voi olla villi. Jos paikalla, johon GPS ohjaa sinut, ei ole järkeä, älä välttämättä pidä kiinni siitä yhdestä paikasta, kävele ympäriinsä, mutta ...

Älä partioi satunnaisesti, käytä menetelmällistä reitti. Liian usein ihmiset tekevät virheitä kävellessään satunnaisesti ja palatessaan takaisin samoihin paikkoihin, kadottaen hienomman paikan, jonka he olisivat muuten löytäneet ... Minulla on tapana tarkistaa ensin ilmeiset paikat ja sitten peitä alue perusteellisemmin.

Katso ylös. Ihmiset katsovat usein vihjeitä alaspäin ja ympäriinsä, mutta olen nähnyt ihmisten todella kamppailevan löytääkseen välimuistit näkyvissä, jos ne ovat pään korkeuden yläpuolella! Samoin etsikää myös vihjeitä - piilotin välimuistin vihjeen kanssa "3 kaapelin alle" (kaapelit ovat näkyvissä näkyvissä olevia kaapeleita, jotka kulkevat noin 20 jalkaa ilmassa), ja olisit yllättynyt siitä, kuinka moni ihminen etsii ikää he eivät saaneet aavistustakaan!

Hyppää ideoita pois joku muu. Jos et ymmärrä vihjettä, kysy joku muu, jos hänellä on ideoita. Joskus jotain, mitä olet miettinyt tuntikausia, voi hypätä melkein jonkun muun eteen! Yksi tietty vihje oli "CND", ja välimuistipaikka oli muutama aidan pylväs, jotka olivat suunnilleen vastaavan lipun muotoisia. Koska olin liian nuori, minulla ei ollut aavistustakaan, mitä "CND" tarkoitti ollenkaan - vanhempani olivat kuitenkin oikeassa siinä!

Muista, että välimuistit voivat olla kaikenlaisia ​​esineitä. He ' en ole aina vain ilmeinen tina - löysin helposti äskettäin yhden (lelu) sammakon, ja monet ihmiset olivat kaipaaneet sitä olettaen, että se ei vain voinut olla.

Tiedä milloin luopua. Vakavasti, jos et löydä sitä parin tunnin etsinnän jälkeen ja edelliset 6 lokia olivat kaikki DNF: itä (ei löytäneet), on erittäin hyvät mahdollisuudet, että sitä ei enää ole. Jätä muistiinpano ja pyydä välimuistin omistajaa katsomaan, jos niitä ei vielä ole.

Muista merkitä reittipiste autollesi . Ei ehdottomasti tekemistä niiden löytämisen kanssa, mutta varsinkin jos se on välimuisti, johon liittyy vaeltelu ja et ole aivan varma missä olet, merkitse reittipiste sille, missä aloitit / pysäköit / tiedät missä olet. Kestää kaikki 2 sekuntia ja voi säästää sinua harhautumasta tuntikausien ajan.

Kaiken kaikkiaan paras tapa löytää ne on harjoittelu - mitä enemmän loppujen lopuksi löydät, sitä paremmin saat aikaan ja sitä enemmän huomaat, että sinulla ei olisi toisin. Kun aloitin, vietin pitkään useimpien löytämistä, nyt se on yleensä aika nopeaa!

#2
+10
Melanie Broida
2012-02-21 12:46:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ollut geokätköilyssä vasta kesäkuusta 2010 lähtien, mutta vasta viime kuukausina sain vihdoin selville, mitä etsiä, ja laskuni on noussut. Nyt olen asettamassa ensimmäistä piilopaikkaani. Se vaatii harjoittelua. Aluksi tein vain merkinnän veteraani cacher pinkdolphinin takana, mentorini ja ystäväni NC: ssä, joka on kirjautunut lähes 10 000 löytöön. En koskaan pystynyt selvittämään, kuinka hän voisi vain kävellä siihen asti, kun jatkoin tönäisyä tyhmien lehtipinoiden ympärillä: P Se oli hyvin turhauttavaa. Seurasin kuitenkin muutamia viestejä, jotka nyt välitän:

  1. Etsi 1 tai 2 maustettua välimuistia ja mene heidän kanssaan. Näin näet joitain hyvin outoja piilotyyppejä ja joitain erittäin outoja tyyppisiä paikkoja.

  2. Kalibroi gps'r.

  3. Ajattele sen lisäksi, että olet lukenut vihjeen ja soveltanut sitä sijaintiin. Tarkista myös kaikki lokit perusteellisesti. Usein ihmiset vahingossa tai tahallaan pudottavat vähän informaatiota, josta voi olla hyötyä todennäköisen piilopaikan tunnistamisessa. Esimerkiksi löysin juuri yhden välimuistin, joka oli minulta vältynyt kahdesti aiemmin, ajattelemalla otsikkoa "Lay 1 Here" ja vihjettä "watch for fakes" ja harkitsemalla lapsen lokia "Isäni auttoi minua tässä, koska en voinut en saa sitä ". Ilmeisesti sen on oltava korkealla. Todellakin. Nostin lopulta silmäni maasta ja näin linnun pesän, joka ei ollut aivan oikein ...

  4. Noudata aina näiden linjojen varrella jotain, mikä "ei ole aivan oikein" ". Jotain luonnotonta. Outoja kasoja oksia, kiviä, ajopuuta, lehtiä jne. Seuraa lyötyä polkua; jos välimuisti on piilossa aluskasvustossa, siihen on yleensä pieni tai hyvin kuljettu polku. Ole intialainen partiolainen ...

  5. Etsi talvella, kun kasvu on vähäisempää. Ripustettavat välimuistit ovat paljon näkyvämpiä ilman lehtiä (ikivihreät siitä huolimatta), ja roikkumattomat välimuistit ovat paljon helpommin saavutettavissa ilman vikoja, sarjoja ja pensaita.

  6. ÄLÄ lopuksi älä luota siihen, että saavutat tarkat koordinaatit. GPS: n virhemarginaali on aina 30 jalkaa tai enemmän (riippuen kalibroinnista ja siitä, soveltuuko kartoitusstandardisi sijoittelun vastaavuuteen vai ei). Joten paras neuvo on, kun pääset noin 10 metrin päähän, laitat pirun asian taskuusi, katsot ympärillesi ja ajattelet kuin välimuisti (r): Kysy itseltäsi: "Jos piilotan kätkö täällä, missä minä piilotan sen ? " Katsokaa sitten todennäköistä paikkaa.

  7. Muista, että monia löytöjä vain tapahtuu. Sinulla on vain se ah ha! hetki, jolloin intuitiosi vain ohjaa sinut siihen, jos annat sen. Ja aina kun olet kokenut, kokeile PAF: ta (soita ystävälle) ...

Muista pitää hauskaa, nauttia jahtauksesta ja ovien ulkopuolella olemisesta ja onnea sinulle !

Purppura Abacus MN: ssä

#3
+7
xpda
2012-01-25 12:16:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Valitse ensin GPS: n perusteella sijainti, jonka luulet olevan lähinnä merkkiä. Kävele sitten ulospäin kierteellä katsomalla mitä tahansa paikkaa, johon joku todennäköisesti piilottaa geokätkön. Ajattele kuin henkilö, joka piilottaa sen. Mihin laitat sen? Älä unohda katsoa ylös. Ehkä se on silmien korkeudella tai korkeammalla.

Jos vaellat satunnaisesti, päädyt kävelemään samojen paikkojen yli ja yli. Jos pakotat itsesi kuvioon, näet asioita, joita et muuten haluaisi.

#4
+6
Rory Alsop
2012-01-25 15:01:15 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kaupungeissa geokätkentäongelma on GPS: n tarkkuus - sinun on oletettava suurempi virhemarginaali kuin avoimella maaseudulla, sillä korkeat rakennukset vaikuttavat signaaliin.

Kuten @xpda sanoo, jonkinlainen säännöllinen hakumalli saattaa olla tarpeen , ja ole tietoinen siitä, että geokätköt voivat olla piilossa tavallisten ohikulkijoiden ulottumattomissa, jotta niitä ei löydy vahingossa , joten älä katso vain maan ja silmien väliltä. Katso myös itsesi yläpuolelle ja maahan - onko löysiä kiviä, ritilöitä jne. ?

#5
+4
tatertot45
2014-11-27 17:12:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Etsi malleja: jos yksi omistaja on asettanut useita välimuisteja, millaisia ​​kontteja käytetään; ovatko vastaavia piilopaikkoja käytössä.

Lokit: katso valokuvia - henkilö saattaa estää todellisen piilopaikan, mutta tausta voi olla vihje; jos välimuistisäiliö näkyy, tiedät sen koon, muodon ja värin. Lokissa voi myös ilmoittaa, että "olet nähnyt tämäntyyppisen välimuistin / piilotuksen käytetty äskettäin".

Taskulamppu on auttanut myös päivällä näkemään muodon (kuten sileän, pyöreän yläosan) tai väri, joka ei sovi luonnolliseen ympäristöön.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...