Kysymys:
Mitä voin tehdä noille kiusallisille pureville kärpäsille?
whatsisname
2012-01-25 05:17:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mosquitojen lisäksi monet meistä pohjoispuiden leiriläisistä ovat joutuneet kärsivien kärpäslajien valtavien parvien uhriksi.

Huolimatta siitä, että halusin itseni DEET: n kanssa, he eivät näytä pelottelevilta, ja he rakastavat erityisesti purra jalkani ja nilkkani. Voinko tehdä mitään estääkseen nuo vastenmieliset kärpäset?

Setäni ja hänen retkeilykumppaninsa vannovat, että nauttimalla kapselia cayenne-jauhetta joka päivä pidetään kaikenlaisia ​​hyönteisiä poissa heistä, mutta en ole koskaan nähnyt mitään tieteellistä näyttöä, joka tukisi tätä väitettä.
missä on "Northwoods"?
Pohjimmiltaan Pohjois-Minnesota, Wisconsin ja Michigan metsät. Northwoods määritellään täällä: https://fi.wikipedia.org/wiki/Laurentian_Mixed_Forest_Province
Kahdeksan vastused:
#1
+16
Rory Alsop
2012-01-25 05:30:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Suurin osa tuntemistani ihmisistä ( mukaan lukien kuninkaalliset merijalkaväki) vannovat Avonin Skin So Soft -värinän torjumaan useimmat purevat hyönteiset - se toimii varmasti hyvin Skotlannin kääpiöitä vastaan.

Se on myös paljon vähemmän haitallinen ympäristölle kuin DEET ja jättää ihosi erityisen pehmeäksi :-)

Ex-armeija täällä, rykmentissämme luokitellaan Skin-so-Soft 2. sijalle vanhalle Muskolille, jolla oli 100% DEET, ja citronellalle kaukana 3. sija.
@furtive - Skin So Softin vaikuttava aine on citronella. DEET toimii paremmin, mutta se on kamalaa kamaa ja syövyttää muovia silmälaseissa, rannekelloissa jne. Oletko kokeillut icaridiinia sisältäviä tuotteita, kuten Smidge tai Autan?
#2
+10
bmike
2012-02-01 03:22:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Fyysiset esteet estävät valintani. Hyvä hattu, jossa on hyttysverkot, on oltava Pohjois-Minnesotassa. Toiseksi paras on matkustaminen jonkun kanssa, joka on houkuttelevampi hyönteisille kuin sinä. Hyönteisten puremista suojaavan teknisen vaatteen määrä on hämmästyttävä, ja kaikki kunnolliset varustajat voivat auttaa sinua siinä, mikä toimii paikassa, jossa aiot viettää aikaa.

#3
+7
Stereotypical
2012-02-02 21:49:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olemme unohtaneet DEETin useammin kuin kerran, olemme vain hieroneet raakaa valkosipulia. Se haisee, mutta se torjuu useimmat virheet.

#4
+6
Aim Kai
2012-02-02 15:46:10 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Käytän viime aikoina Smidgea, jonka on kehittänyt Edinburghin yliopisto, Iso-Britannia - se toimii Midgesillä, Ticks ja Mosquitos väittävät valmistajien. Samanlainen kuin vastauksen, jonka annoin tähän kysymykseen. Kuten Avonin Skin So Soft, se ei vahingoita ihoa, joten se on ihanteellinen ekseemapotilaille, kuten minä.

Ja? Kuinka hyvä olet löytänyt sen?
#5
+5
furtive
2012-02-03 03:31:25 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yksi temppu on välttää niitä. Tuuli riittää usein pitämään vikoja poissa, samoin kuin viileämmät lämpötilat touko-, kesä-, syys- ja lokakuussa (ainakin Kanadassa). Yhdistä nämä kaksi pitämällä vuoria. Hattu, pitkät hihat ja pitkät housut kaikki auttavat, samoin kuin ohuet käsineet (Helly Hansen on loistava tuotemerkki erittäin ohuista käsineistä, joita voidaan käyttää kesällä, mutta keskisuuri löysä neulottu villa toimii yhtä hyvin). Hyttysverkot ja hatut (teltan sisällä olevat hyttysverkot) auttavat.

#6
+5
Benzo
2012-04-06 01:58:01 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen kuullut hyviä asioita siitä, että Badger Balm suojaa purevilta virheiltä. Se on enemmän luonnollinen karkotin, joka käyttää citronellaa, setriä ja sitruunaruohoa. Hain joitain REI: stä käytettäväksi kesäretkillä.

#7
+5
Benzo
2018-03-30 20:36:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Spokesman Review -lehden artikkelissa väitetään, että paras ratkaisu kärpäsen puremiseen on yhdistelmä Permetrriiniä vaatteiden käsittelyyn Picaridinilla ihon ja varusteiden hoitamiseksi.

Oletettavasti Picaridin on tehokkaampi kuin DEET purevia kärpäsiä vastaan, ja Permetriini lisää suojakerroksen hyönteisiä, kuten hyttysiä ja punkkeja vastaan, jotka saattavat laskeutua vaatteisiin.

Lisäksi tässä Mainen yliopiston osuuskuntalaajennuksen viestissä todetaan myös, että Picaradin ja Permethrin ovat tehokkaita kärpäsiä varten.

Olen myös nähnyt viitteitä sitruunan eukalyptusöljyn tehokkuudesta purevien kärpästen torjunnassa, mutta kesto on vähemmän tehokas hyttysiä vastaan.

#8
+4
Vorac
2012-06-01 14:59:12 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaatteet päivällä, tulipalo illalla ja teltta yöllä. Teltan sijasta on joitain verkkoja hyönteisiä vastaan ​​- per makuupussi, riippumatossa. En kuitenkaan ole kokeillut niitä.

Pitäisi istua tiukasti kasvoja vasten, melkein sulkemalla silmät pois.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...