Kysymys:
Mitä kielteisiä seurauksia voi olla siitä, että kenkässä on liikaa varpaita
PearsonArtPhoto
2012-01-25 06:49:55 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on suuret jalat, joiden oikean kengän löytäminen voi olla vaikeaa. Olen tyypillisesti käyttänyt kokoa 13, mutta olen huomannut, että saan tämän koon kanssa liikaa rakkuloita, eikä minulla ole paljon tilaa heiluttaa varpaita. Minulla on pari kokoa 15, mutta ne jättävät paljon tilaa edestä. Minun piti hankkia niin suuri kokoinen kenkä, että en hieronnut vaaleanpunaisia ​​varpaita etuosaa vasten (Varpaat ovat kaikki melko lähellä samaa pituutta, mikä tekee minut hieman hankalaksi ...)

Onko kenkien kanssa, joilla on liian paljon varpaita, mitään negatiivisia seurauksia, joita en näe?

Viisi vastused:
#1
+9
Timothy Strimple
2012-01-25 06:56:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Liian suuri varvashuone on ongelma vain, jos kengässä on liikaa koon vuoksi. Se voi aiheuttaa rakkuloita. Jos sinulla on oltava suurempi varvaslaatikko, isompi kenkä voi olla hyvä ratkaisu yhdessä kantalukon pitsien kanssa, mikä estää jalkasi liiallisen liikkumisen kengässä.

#2
+6
Ryley
2012-01-25 06:54:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaellin kaikilla Pacific Crest Traililla (~ 4000km) ja Continental Divide Traililla (~ 4200km) yllään kengät, jotka olivat 1,5 kokoa liian suuria ja 2-4 leveitä liian leveitä (eli normaalisti koko 11,5D, mutta yllään 12,5EEEE). Suurin etu ei ollut rakkuloita. Olen joskus liukastunut hieman outo maastossa, mutta kaiken kaikkiaan en huomannut mitään haittapuolta tässä asennuksessa.

#3
+6
HorusKol
2012-01-25 08:35:05 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että se riippuu siitä, kuinka jäykät pohjat ovat.

Jos sinulla on joustavat pohjat ja sinun täytyy reunustaa varpaasi reunaan, niin tämä kenkäsi etuosa voi aiheuttaa pohjan taipumisen ja voit luistaa. Jäykällä pohjalla ei olisi samaa ongelmaa.

Sinun ei pitäisi oikeastaan ​​liikkua kengässä niin paljon, jos se on tiukasti sidottu - joten jos pidempi kenkä tarkoittaa, että sinulla on mukavampi leveys - aina sinun pitäisi mennä sen kanssa.

#4
+3
AnoE
2016-04-27 18:29:32 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun puhut saappaista , sinun on ehdottomasti oltava varovainen niissä, joissa on liian paljon tilaa "takapuolella" (eli kantapää, nilkka, keskijalka). Tämä johtaa jalkojesi liukastumiseen jokaisen askeleen ympäri ja voi antaa sinulle erittäin huonoja rakkuloita ja sinisiä varpaankynnet, kun osut etuosaan.

Tässä tapauksessa voi olla kannattavaa kokeilla kenkiä, jotka näyttävät pieniltä (ish) kokoasi (nilkan ympärillä); heidän pitäisi todella pitää jalkasi paikallaan (tietenkään satuttamatta) .. Sitten jalkasi ei liiku ympäriinsä eikä sinun tarvitse niin paljon ylimääräistä (tyhjää) tilaa varpaillesi.

Päällä Toisaalta, jos epäilen, olisin valinnut melko enemmän tilaa varpaille, ylimääräiselle "wiggle-huoneelle", vihaan sitä, kun varpaat ovat liian tiukalla.

Muista myös piirtää nauhat tiukemmin alamäkeen kuin ylämäkeen, jotta estät varpaiden nipistämisen jokaista askelta vasten.

#5
+2
Tullochgorum
2016-04-28 02:43:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on ollut myös tämä ongelma - jalkani ovat pienet, mutta leveät ja minulla on usein liian paljon pituutta saadaksesi leveyden.

Tärkein haittani on, että olen alun perin taipuvainen kompastella tai tunkata varpaita vaikeilla alustoilla, koska olen tottunut lyhyempään. Tunnin tai parin kuluttua mieli näyttää sopeutuvan, mutta ole varovainen alussa, jos päädyt putoamaan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...