Kysymys:
Mitä minun pitäisi tietää kokenut reppumatkailijana Yhdysvaltojen itäosassa ennen vaellusta Länsi-Yhdysvalloissa?
pkaeding
2012-01-25 10:43:00 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen harrastanut paljon vaellusta ja retkeilyä Yhdysvaltojen itäosissa (lähinnä Uudessa-Englannissa), mutta muutin äskettäin Kaliforniaan. Mitkä ovat suurimmat erot valmisteltavuuteni tai laitteiden suhteen, jotka minun pitäisi pakata? Puhun enemmän vaelluksesta metsäalueilla (toisin kuin aavikot).

Mitä uusia haasteita näen maastosta, villieläimistä jne., Ja miten voin valmistautua siihen?

Kolme vastused:
#1
+17
studiohack
2012-01-25 17:32:58 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Hyödyllisiä kohtia yhdeltä Yhdysvaltojen länsipuolella asuvalta ...

Korkeus :

  • on tärkeä tekijä vaelluksille, usein lännessä, etenkin Kalliovuorten ja Sierra Nevadasin ympäristössä, koet paljon korkeuden muutoksia. läntinen maasto vaihtelee suuresti - jopa muutaman mailin päästä. Varmista, että laitteesi (saappaat, pakkaus, tarvikkeet jne.) Pystyvät käsittelemään tällaisia ​​muutoksia. Olen muuttanut useita tuhansia jalkoja muutamassa tunnissa, kävellen.
  • Ole valmis korkeussairauteen ja huomaa, että poltat enemmän energiaa / kaloreita korkeammalla.
  • Lisäksi ilmaa on vähemmän. Joten huomaat, että hengitys loppuu paljon nopeammin (riippuen korkeuden äärimmäisyydestä). Sinun on todennäköisesti mukautettava aikataulua niin, että tauot ja aika sopeutuvat korkeuteen ja hengittämiseen ohuemmassa ilmassa.

Villieläimet :

  • Amerikan länsi taas kerran, erityisesti Kalliovuorilla ja Sierrasilla sekä muilla vuoristo- / metsäalueilla, on paljon erilaisia ​​villieläimiä.
  • Ole tietoinen siitä, mitä jokaisella alueella on ja miten tunnistaa ja käsitellä niitä. Olen kirjoittanut yhteenvedon karhun käsittelystä täältä: Mitä varotoimia minun on toteutettava suojellakseni itseäni ja leiriäni karhuilta?. Muista esimerkiksi, että karhun ja vuorileijonan kohtaamisessa on yhtäläisyyksiä ja eroja. Vuorileijonat, sinun tulisi tuijottaa alas, karhut, ei. Mutta sinun tulisi tehdä itsestäsi mahdollisimman suuri molemmille.

Sää :

  • Suunnittele aina erilaisia ​​sääolosuhteita , saat lunta, sadetta ja kirkasta taivasta 12-18 tunnin sisällä. Monet läntiset osavaltiot ovat autiomaita, mikä tarkoittaa, että se voi olla erittäin kuuma päivällä ja erittäin kylmä yöllä. Joten suunnittele sen mukaisesti.
  • ilmasto on usein kuuma ja kuiva, kosteus voi olla erittäin korkea tai erittäin matala, joten varaudu kuivalle iholle, säröillä oleville huulille ja odota juomasi paljon enemmän vettä kuivausilmastoissa kuin sinä ovat tottuneet. Nyrkkisääntö: Jos sinulla on jano, olet jo kuivunut.
Jotain, jonka haluat ehkä lisätä muuten loistavaan vastaukseen, itärannikolta tulevat nenäkäytävät ovat tottuneet paljon korkeampaan ilman kosteuteen. Kuivassa ilmassa voi esiintyä nenäverenvuotoja. Yksinkertainen ennaltaehkäisy on kantaa huulirasvaa ja hieroa sitä sormellesi ja hieroa sitten balsamoitua sormea ​​nenän aukon ympärille. Ei kaunis, mutta parempi kuin nenäverenvuoto.
Yksi piste lisätä korkeuteen: * Auringonpaiste *. Vaeltanut enimmäkseen pilvisen sään lähellä merenpintaa 68–70 ° pohjoisessa, en ole koskaan ajatellut aurinkoa vaarana, mutta olen varma, että se on 3500 metrin korkeudessa 37 ° pohjoisessa.
itään on myös paljon karhuja. joten ei oikeastaan ​​mitään eroa tässä suhteessa.
Länsimaiset karhut ovat täysin erilainen pallopeli kuin idässä.
#2
+9
PearsonArtPhoto
2012-01-25 10:52:45 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tässä on lyhyt yhteenveto siitä, mistä voin kertoa sinulle. Minun pitäisi sanoa, että tämä pätee enemmän valtion itäisiin osiin, joko pohjoiseen tai etelään. Asun Arizonassa, jolla on samanlaisia ​​vaikeuksia ...

  1. Korkeus: Vaikka kaikkia länsimaisia ​​vaelluksia ei tehdä korkeudessa, on paljon enemmän mahdollisuuksia. Vaellan säännöllisesti 8000 jalkaa korkeudessa, mikä on erittäin vaikeaa tehdä itärannikolla. Tämä voi aiheuttaa monenlaisia ​​oireita, joista ensimmäinen on yleensä vain normaalia heikompaa.
  2. Vesi - Vaelluksen sijainnista riippuen veden saantimahdollisuudet saattavat olla paljon pienemmät kuin sinulla olisi muut paikat. Tarkista etukäteen, onko sinulla vettä saatavilla, ja vaikka sinulla onkin, aio tuoda enemmän kuin luulet tarvitsevasi.
  3. Villi elämä on yleensä hieman villimpiä. Tutustu alueeseen, jota olet käymässä, ja mitä sinun on tehtävä suojellaksesi itseäsi, erityisesti karhuja vastaan.
#3
+2
Michael Martinez
2014-10-31 03:03:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Lännessä olevat vuoret ovat suurempia, korkeammalla ja siksi mahdollisesti raskaampia kuin olet tottunut. Joten: ylimääräinen fyysinen valmistelu ja korkeuden ilmastointilaitteet.

Yleensä läntiset vuoret ovat kuivempia kuin itä, joten sinun ei tarvitse tarvita niin paljon varusteita sateelle kuin itään (ellei ole reppuja Länsi-Washingtonin osavaltiossa.) mitään erityistä sinun täytyy tehdä. En tiedä, asuuko hirvi Uusi-Englannissa, mutta riippuen siitä, missä olet lännessä, saatat löytää itsesi hirvimaasta, ja tämä on enemmän huolta, koska hirvi voi olla erittäin vaarallista.

Suoran ylitykset. Kuvaan jotenkin virtoja New Englandissa rauhallisina, lempeinä virtaavina asioina. En tiedä, onko se totta vai ei, mutta täällä lännessä vuoristovirrat ja joet ovat usein erittäin nopeita ja vaarallisia ylittää. Jopa pienet. Joten sinun on oltava tietoinen purojen ylittämisen vaaroista. Elämässäni on ollut pari hyvin epävarmaa ja hengenvaarallista tilannetta, joihin löysin itseni perhokalastuksen aikana Kalliovuorilla. Joten sinun on oltava varovainen.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...