Kysymys:
Mitä eroa on miesten ja naisten vaelluskengillä?
victoriah
2012-01-25 18:26:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun ostin nykyisen parin retkeilykenkäni, kokeilemani ja pitämäni tuotemerkki / tyyli oli naisten versiossa loppu, joten varastoija tarjosi minulle miesten kenkiä. Yritin niitä, pidin niistä ja olen siitä lähtien käyttänyt niitä patikointiin. Ne ovat uskomattoman mukavia ja tarjoavat runsaasti nilkkatukea.

Joten en voi olla ihmettelemättä: Menikö minusta mitään unohtamatta naisten versiota? Millä tavalla he olisivat "parempia" minulle naisena?

Kaksi vastused:
#1
+20
HorusKol
2012-01-25 18:49:02 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaikka tämä ei ylivoimaisesti ole universaali totuus, yleensä naisilla on yleensä hoikkaammat jalat kuin miehillä. Sitten taas - joillakin naisilla on leveät, lautasen kaltaiset jalat ja joillakin miehillä ohuet jalat.

Olen myös huomannut, että naisten kukkulakengät ovat yleensä 'kauniimpia' (en ole varma miksi - Epäilen, että tämä on tosiasia huomio useimmille mäenrannalla käyville naisille - mutta se on vain minun mielipiteeni).

Kuten olette huomanneet, kaikki jalat eivät ole yhtäläiset - eivätkä kaikki saappaat. Jos kokeilet miesten saappaita, jotka on valmistettu eri mallista tai jopa suunnittelusta, et ehkä pidä niitä niin mukavina. Ainoa todellinen tapa verrata istuvuutta on saada saman kengän miesten ja naisten versio samankokoisiksi ja nähdä, miten käydään läpi vastaavia kävelyretkiä.

Mielestäni leveyskerroin on todellinen syy, vaikka se * todennäköisesti * ei koske vaelluskenkiä yhtä paljon kuin vain tavallisia kenkiä (en ole koskaan nähnyt "leveää" kokoa miesten kengille, naisten kengillä on kuitenkin sama nimitys) . Ilmeisesti kuitenkin, niin kauan kuin se sopii ja on mukava, on kyse koko-mukavuudesta.
@crasic Miesten kengät ovat leveät. Saan ne aina, kun pystyn.
#2
+13
zoul
2012-01-25 19:20:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Luulen, että naisten erityisillä varusteilla ja vaatteilla on kolme syytä: istuvuus, ulkonäkö ja markkinointi. Jos olet tyytyväinen saamiesi miesten saappaisiin, jos ne sopivat sinulle hyvin, naisten malli ei ole mitään hyötyä.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...