Kysymys:
Kuinka sitoa makuupussi reppuuni?
Edward Thomson
2012-01-25 08:44:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Päivitin äskettäin moderniksi reppuksi ja olen järkyttynyt siitä, miten tarvikkeet voidaan sitoa siihen. Edellisessä repussa oli kiinnityspisteet pakkauksen pohjassa, joihin voin kiinnittää pitkät hihnat, minkä ansiosta sain sitoa nukkuva selkäni, telttani ja pienen makuualustani.

Oma uudesta pakkauksesta puuttuu nämä yleiset kiinnitysankkurit, ja sen sijaan pohjassa on kaksi (pieni) hihnaa. Ne ovat ehkä tarpeeksi suuria telttani varten, mutta eivät varmasti riittävän suuria makuupussilleni.

Siellä on vedenpitävä "yläkansi", joka voi sitoa, ei ole mahdotonta täyttää makuupussia pakkauksen väliin. ja yläkansi ja purista se alas, mutta tämä on tavallaan hankalaa ja raskasta.

Mikä on oikea strategia täällä? Onko sinulla vinkkejä makuupussin ja teltan kiinnittämiseen pakkaukseeni?

Muokkaa : En ole täysin vastustanut telttani ja makuupussini asettamista sisään pakkaus, varsinkin lyhyille ja kevyille matkoille, mutta usean viikon retkellä saatan päätyä leijonan osuuteen pyydyksistä ja kuljetettavasta ruoasta yrityksestä riippuen. Jos on fiksu tapa saada tavaraa pakkauksen ulkopuolelle, olisi mukava saada vaihtoehto.

Kiitos kaikille palautteesta - olen nyt asianmukaisesti vakuuttunut siitä, että tämän tavaran ripustaminen ulkopuolelle on yllättävän epätyypillistä ja että ehkä minun pitäisi antaa kunnollinen ravistelu pakata tavarani pakkaamiseen seuraavalla retkelläni.
kuollut linkki. Onko tämä tämä http://gregorypacks.com/backpacking/zulu-55/6258ZUL55.html?dwvar_6258ZUL55_color=Moss%20Green&cgidmaster=zulu#start=4?
Kuusi vastused:
#1
+17
HorusKol
2012-01-25 08:53:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Kun katsot uuden pakkauksesi kuvaa, nämä 'pienet hihnat' näyttävät olevan puristushihnat, jotka vetävät reppusi sisään, kun olet pakannut, jotta sisäpaino ei muutu. Sanon, etteivät ne todellakaan ole tarkoitettu ulkoisten varusteiden pakkaamiseen.

Vältäisin ripustamasta mitään laukkuni alle - se muuttaa painotasapainoa ja voi rasittaa selkäsi.

Jälkeen Eräs erityisen märkä vaellus Pohjois-Englannissa aikoja sitten, opin, että et todellakaan halua kuljettaa mitään, joka imee vettä reppusi ulkopuolelle - etenkin makuupussit.

Kaikki yön yli retkeilyni pakkauksissa on ollut pohjaosasto, johon säilytin makuupussini ja lämpimät vaatteet (molemmat kääritty ”roskasäkkeihin” vedeneristystä varten). Telttakangas pakattiin päälokeron sisään, suoraan yläosaan, nopeaan pääsyyn - telttapylväät oli kiinnitetty pussin sivulle.

Tavallisesti makuupussi täytetään raskaaseen roskapussiin ja sitten tavarapussiin. Toistaiseksi on vältetty kosteutta sateessa ja hengailua kanootin märässä pohjassa. Mutta sinulla on reilu asia.
Se oli -1, koska ei vastannut kysymykseen: "Kuinka sitoa makuupussi reppuuni?"
Mielestäni "teet sen väärin" on täysin hyväksyttävä vastaus.
Ehdotan @mendota:-liikenneympyrää tavalla, että sinun ei pitäisi - mikä on vastaus. En myöskään usko, että tälle pakkaukselle (ja useimmille muille nykyaikaisille pakkauksille) on sopivaa tapaa muokata sen toimimiseksi.
Hyväksytty - paras vastaus on, että haluat todennäköisesti suuremman pakkauksen usean viikon retkelle.
#2
+14
mendota
2012-01-25 09:06:49 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos makuupussissasi tai sen pakkauspussissa ei ole hihnoja sen ulkopuolella, tarvitset vähintään neljä nappulanjohtoa laukun hihnan kiinnittämiseksi. Kaksi silmukan ympärille makuupussin ympärille ja kaksi muuta, jotta laukun silmukat liitetään reppusi silmukoihin.

Varmista, että makuupussin ja repun yhdistämiseen tarkoitetut kappaleet ovat sidottu palaset silmukkaavat makuupussia.

Se on hankalampaa, jos haluat, että laukkusi ja telttasi roikkuvat näiden hihnojen varassa. Laukku ja teltta on ensin sidottava yhteen tai pakattava. Mutta sitten sama ajatus pätee.

Se on ollut tähän mennessä strategiani, tuomariston kiinnittämä puristushihnan asennus.
#3
+10
Lost
2012-01-25 08:54:48 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Tämä pääsee "henkilökohtaisten mieltymysten" alueeseen, mutta ehdotan, että sitoisit vain ne pakkauksesi ulkopuolelle, joita et halua päivän lopussa.

Kaikki ulkopuolella on taipumus pureskella harjalla, olla kaktuksen piikkiä, jauhettu kiviksi ja lika joka kerta kun asetat pakkauksen, liota kun liu'utat tuon virtauksen yli ja ... kyllä ​​... putoaa.

Makuupussi on hieno tavara pakata ENSIMMÄINEN takaosan sisälle, jotta saat jonkin verran pehmustetta sillä alemmalla lannerangalla, joka hankaa kehoasi.

Olen samaa mieltä, se on luultavasti henkilökohtainen mieltymys - se on aina mitä olen tehnyt siitä lähtien kun sain ensimmäisen käsi-minä-alas-ulkoisen kehyspaketin. Olen avoin kokeilemaan uusia asioita, mietin vain, puuttuuko minulta jotain ilmeistä.
Ei - et kaipaa mitään - sen sisäiset kehykset on suunniteltu tyylikkäiksi ja tiiviimmin istuviksi, joten et ole rasitettu, kun matkustat polkua pitkin tai sekoitat. Siten useimmat valmistajat olettavat, että et ripusta tavaraa ulkopuolelle - paitsi ehkä jääkirves tai vaellussauvat (mihin näyttää siltä, ​​että nämä silmukat on suunniteltu)
Miksi myös alamäki?
Mietin sitä itse ... Kommentoi, jos aliarvioit.
#4
+6
xpda
2012-01-25 12:22:22 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos laitat makuupussin pakkauksen ulkopuolelle, sinun pitäisi olla se tavaralasissa tai vastaavassa, joka on vahva, vedenpitävä ja jossa on silmukat hihnoille. Makuupussi on jotain, jota et halua märkä tai kadonnut. Voit kiinnittää tavarapussin makuupussilla mihin tahansa, luultavasti lähelle pakkauksen pohjaa tai päälle.

Pakkaan tavallisesti makuupussin sisälle ja laitan tyynyn, teltan ja muut hankalat asiat (lumikengät , purppurat, köysi, ylimääräiset kengät jne.) Minulla saattaa olla ulkona.

#5
+3
OldSoldier
2017-03-24 08:25:20 UTC
view on stackexchange narkive permalink

En nähnyt valokuvaa uudesta paketistasi. Mitä tulee sen pakkaamiseen ja sitomiseen ... Käytän itse pelastuspakettia, pienempi, mutta täydellä molly-järjestelmällä ja puristushihnoilla. Tämä antaa minulle mahdollisuuden käyttää ylimääräisiä pusseja tai taskuja ja myös kiinnittää uusia vanteita eri paikoissa häiritsemättä pakkauksen painojakaumaa ollenkaan. Pystyn myös vielä peittämään kaiken, miinus makuupussi, sadesuojalla, vaikka pakkaus on melko vedenpitävä sekä suunnittelussa että sillä, mihin ruiskutin sitä.

Käytettävä makuupussi on kesäpaino, jossa on puristushihnat ja laukku. Kiinnitän sen pakkauksen yläosaan ja tästä syystä teen tämän. Jos laukkuni on päällä, se lyö vähemmän ja kastuu vähemmän, jos minun on mentävä läpi syvän veden olosuhteita. Olen selviytymisleiri vähintään viikon ajan kerrallaan, joten kannan vähän ja käytän työkalujani ja sitä, mikä on ympärilläni, joten tämä vähemmän on enemmän suunnittelua toimii minulle parhaiten. Koska olen kesäpainoinen makuupussi, se on myös kevyempi, joten pakkauksestani ei tule ollenkaan raskaampaa.

Laukun sisällä pidän esineitä niputettuna pienien vesitiiviiden laatikoiden sisään. Tämä pitää asiat paremmin huonoissa sääolosuhteissa ja lisää myös erityisen bonuksen siitä, että teet pakkauksestasi eräänlaisen vaahdotuslaitteen, jossa on useita suljettuja, vedenpitäviä laatikoita. Kalastustyökalut, tulipalotyökalut, puhdistustyökalut (hygieniatuotteet), ensiaputyökalut, ruokatyökalut jne. Vaatteet suljetussa muovisessa säänpussissa ja käytetään täyttämään pariton tila pakkauksen sisällä. Joka tapauksessa saat idean ...

#6
+2
Sherwood Botsford
2016-12-29 14:16:06 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Linkki pakettisi kuvaan on rikki, joten aion yleistää.

Pidän silti mieluummin ulkoisesta kehyspaketistani (vaikea löytää nykyään), elän mielelläni ylimääräisen punnan kanssa niissä on taskut, sidontakohdat ja tarpeeksi kehystä ripustamiseen.

  1. Monissa sisäisissä kehyspakkauksissa on puristushihnat kummallakin puolella. Joskus löydät taskuja, jotka voidaan kiinnittää ajamalla puristushihnat niiden läpi.

  2. Tee pakkausjoukko. Ota kuollut pari nailonhousuja, ompele hihansuut, jotta jokainen jalka on laukku, ja leikkaa vyötärön takaosaa pitkin jättäen noin 6 "nauha haaran ympärille. Ompele leikkausten päät niin, että se ei repeydy.

  3. Käytössä: laita tavaraa kumpaankin jalkaan pitämällä ne tasapainossa. Makuupussi ei toimi tähän hyvin, koska se on liian suuri mennä yhteen jalkaan, ja sinä luultavasti ei ole mitään muuta samaa irtotavaraa / painoa. Elintarvikkeet toimivat hyvin, jos pussit eivät ime vettä. Polttoainepullot ovat myös kunnossa. Sukat, leirikengät, sekalaiset ei-isot vaatteet.

  4. Kun pakkaat tavaraa, anna pannierien pukeutua pakkauksesi päälle, ennen kuin kiristät lippalakin alas. Kiinnitä kummankin jalan keskipiste keskimmäiseen puristushihnaan.


Ulkomyymälöissä myydään muovisia hihnalaastareita, jotka voit ommella pakkaukseesi. Harkitse tämän tekemistä huolellisesti: Ompeleet rasittavat niitä ja todennäköisesti vuotavat pian sen jälkeen, kun ompeleisiin on kiinnitetty saumatiiviste. .Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...