Kysymys:
Eikö minun pitäisi pyytää hinausta jäädessäni merelle?
Stefano Borini
2012-01-25 06:00:13 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulle on sanottu, että sinun ei pitäisi koskaan pyytää hinausta, kun olet juuttunut merelle. Syynä on se, että hinaava henkilö voi vaatia valtavan osan juuttuneesta veneestä, mahdollisesti kaiken sen, jos se hylätään. Onko tämä todella kodifioitu jonnekin? Pitäisikö minun välttää hinauksen pyytämistä, jos olen jumissa tämän takia?

üks vastaus:
#1
+23
xpda
2012-01-25 06:24:50 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos polttoaineesi loppuu, sinulla on moottoriongelmia, aja karille pehmeästi, kun meriympäristölle, veneelle tai aluksella oleville henkilöille ei ole välitöntä vaaraa, hinaus on vain hinausta.

Jos alus on kova karille, juuttunut, tulessa tai uppoamassa ja hinattava paikalta, sitä voidaan pitää pelastustoimenpiteenä. Tämä tarkoitti aikoinaan palkkion osasta aluksen lastista, mutta nyt se tarkoittaa vain, että pelastajalla on oikeus kohtuullisiin palkkioihin, jotka määritetään tavanomaisella tavalla (katso alla oleva linkki).

Tämä on kansainvälinen merilaki, ja sitä sovelletaan avomeriin (rajalinjan ulkopuolella, Yhdysvalloissa).

http://www.sailnet.com/forums/cruising-articles/20333-tow-salvage. htmlTämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...