Kysymys:
Mitä laitteita suositellaan vauvan kanssa telttailuun?
John Doyle
2012-01-25 18:29:30 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Minulla on 3 kuukauden ikäinen tytär ja suunnittelen parhaillaan lyhyttä retkimatkaa ensi kuussa täällä Australiassa, jossa sään pitäisi olla lämmin, mutta voi myös olla märkä. Mitä minun pitäisi tehdä varmistaakseni miellyttävän ja turvallisen matkan? Olen vain kansallispuistossa jonnekin, ei liian kaukana autosta, ja se on enintään tunnin ajomatkan päässä sivilisaatiosta.

Tämä kysymys on spesifinen, mutta siihen pitäisi todennäköisesti muokata ja vastata. kuin jotain yleisempää.

Tämä voi olla asianmukaista myös [Vanhemmuus] (http://parenting.stackexchange.com/) -sivustollemme.
Ajattelin myös niin, mutta sitten ajattelin, että täällä on todennäköisemmin suurempi prosenttiosuus vanhemmista kuin vanhempien sivustossa olevista ihmisistä, jotka rakastavat suurta ulkoilua!
Mielestäni kysymys on sekä vanhemmista että ulkona
Ei ole mitään vikaa lähettää aiheeseen liittyvä kysymys täällä, joka sopii johonkin muualle. Sivustot ovat päällekkäisiä, eikä siinä ole mitään vikaa.
Kolme vastused:
#1
+12
Rory Alsop
2012-01-25 20:49:36 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen ottanut lapseni leiriytymään, koska he olivat vasta vähän vanhempia, ja ainoat asiat, jotka aikaisin ottaa tavallisen matkan yli (tavallisten vaippojen, pyyhkeiden, vesipullojen, varaosien jne. kanssa) ovat:

 • paljon varaosia. Paljon! Sekä kun he jotenkin päätyvät mutaan, että myös kerrosten lisäämiseksi - he eivät selviydy lämpötilan muutoksista yhtä hyvin kuin aikuiset. Kun se on kylmä, kääri ne hyvin ja tarkista raajat säännöllisesti. Suojaudu kuumana.

 • paljon vettä. Vaikka pyyhkeet ovat välttämättömiä, tarvitset enemmän vettä kuin tavallisesti. Jos leirit muutaman päivän ajan, on hyödyllistä pystyä kiehumaan puhdasta vettä jokaisessa pysäkissä auttaaksesi steriloimaan esineitä.

 • huopa / lelu / mitä he haluavat halata. Nämä asiat eksyvät. Ota varaosia - se helpottaa elämääsi.

#2
+10
furtive
2012-02-02 09:44:53 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos imetät, sinun ei tarvitse huolehtia ruoasta. Lapsesi tarvitsee jotain nukkumaan, olemme käyttäneet kaikkea turvaistuimen vuorauksesta puoliksi taitettuun makuupussiin, mutta paras on luultavasti yksi niistä makuupussityyppisistä hyppyistä, joissa on hihnat.

Hattu on aina hyvä ottaa leukahihnalla, samoin kuin varjon lähde (väli, aurinkovarjo jne.), Jos luonnollista sävyä ei ole, mutta koska lapsesi on vain 3-4 kuukautta vanha viltti irrotettavan turvaistuimen päällä on luultavasti hieno.

Lapsen kantamiseen en voinut suositella mitään parempaa kuin Ergo-vauva, käytimme ensin omaa, kun poikamme oli 3-vuotias. kuukauden ikäinen, ja hän nukkui koko hänen kantamisensa ajan. Tuntuu hyvältä kantaa heitä tällä tavalla, ja he ovat lähellä ja lämpimiä, vaikka ne näyttävätkin spockcocked-kanalta, kun kuoritat ne rintaasi.

Tuossa iässä et tarvitse paljon muuta. Paljon roskapusseja likaisen vaipan käärimiseen, kannattaa oppia solmimaan pussi jokaisen vaipan jälkeen, jotta voit laittaa noin 5 vaippaa pussiin ilman hajua (paljon).

#3
+6
Kate Gregory
2012-04-21 01:16:04 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos sinulla ei ole tapana viettää 12-16 tuntia päivässä ulkona, voit unohtaa tuoda muutama asia:

 • aurinkovoidetta (ok vauvoille )
 • fyysinen aurinkosuoja kuten aurinkovarjo, aurinkovarjo, jonka voit kiinnittää kanootin sivulle (teknisesti he myyvät niitä kiinnittääkseen rattaille), tapa varjostaa leirintäalueellasi ja niin edelleen
 • pelastusliivit (kokeile ensin kotona)
 • veden- ja liankestävät lelut (pidä pehmolelut teltassa)
 • varaosat , tutit ja vastaavat, jotta voit laittaa likainen sivuun ja tarjota puhtaan, sitten puhdistaa nippu kerralla myöhemmin
 • ryömiväikäiselle vauvalle, iso viltimäinen askel alas tehdä jonnekin puolipuhtaita ryömiä ympäriinsä
 • vauvalle, joka syö kiinteitä aineita, enemmän ruokaa kuin tavallisesti, koska osa siitä putoaa likaan
 • lämpimiä vaatteita viileisiin iltoihin - villapaita, lämmin hattu, paksut sukat - et ehkä yleensä mene ulos pitkään viileässä sää, mutta jos leiriydyt, olet poissa
 • hyttysverkko, jonka voit laittaa leikkikehän, Mooses-korin tai jopa (olen tehnyt tämän) oman pään ja koko vauvan kanssa, joka on etuteline

Jotkut vauvat nukkuvat iloisesti teltassa, varsinkin jos he ovat imettäneet nukkumaan. Ja jotkut eivät. Mitä enemmän tuo tuttuja asioita (viltti, pehmolelut, leikkikehän pohjalevy, tupulaulu, joka toistaa kehtolaulua), sitä todennäköisemmin nukkuminen toimii. (Mooseksen kori toimi meille hyvin, koska se oli jotain, jonka voisimme helposti tuoda.) Napsit ovat ongelmallisia, koska et vain voi tehdä teltasta tummaa. Ehkä rattaiden tuominen vauvalle nukkumaan saattaa toimia. Vauvamme rakastivat napata kanootissa.

Luettavat kirjat, jos se on osa iltaasi nyt. Vauvanvalvoja, jos molemmat osat ovat paristokäyttöisiä. Jotain, mikä auttaa sinua kantamaan vauvaa rannalla, polulla tai muualla, pyörät eivät toimi - rintareppu tai vauvanpakkaus tai vastaava.

Kamera. Ulkovauvat ovat yleensä onnellisia vauvoja, ja lapsen saaminen kanssasi antaa sinun nähdä, kuinka hämmästyttävää on sanoa, laittaa jalkasi veteen tai ajaa kätesi hiekan läpi. Päästä irti kaikesta, mitä normaalisti teet koko päivän, koska mikään ei vetä sinua hetkeen kuin olisit ulkona lapsen kanssa. Sinun täytyy estää heitä syömästä likaa, hukkumasta, ryömimästä tulirenkaaseen ja vastaavia. Ja tasapainossa, se osoittautuu upeaksi tapa viettää päivä!Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...