Kysymys:
Onko kannattavaa ostaa teltan jalanjälki?
ashansky
2012-01-25 22:52:52 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ostin äskettäin uuden teltan, onko sen arvoinen ylimääräinen 40 dollaria ostaa myös sille jalanjälki? Vai onko olemassa vaihtoehtoja, jotka löytyvät polulta tai voidaan tehdä jopa kotona?

Neljä vastused:
#1
+8
Timothy Strimple
2012-01-25 23:25:08 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos et välitä ylimääräisestä painosta, sanoisin ehdottomasti, että jatkat sitä. Se auttaa suojaamaan telttasi, ja 300 dollarin ja 400 dollarin esineiden suojaamiseen käytetyt 40 dollaria ovat kokemukseni mukaan sen arvoisia. Se vähentää teltan pohjan vahingoittumisen mahdollisuutta tikkuilla ja kivillä. On myös hyödyllistä, kuten Gonzo toteaa, yksin, jos asetat vain kärpänen ja jalanjäljen nopeasti irti auringosta.

Lisään myös pätevyyden lausuntooni siitä, että se on arvoinen se jos aiot leiriytyä muutaman kerran vuodessa. Kuten useimmissa asioissa, vahinkojen mahdollisuus kasvaa sitä useammin, että käytät sitä, joten jos olet ulkona joka viikonloppu, voit käyttää sitä paljon.

#2
+7
Ryley
2012-01-26 00:50:34 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen yllättynyt siitä, kuinka kestävät telttalattiat ovat. En ole koskaan käyttänyt jalanjälkiä, ja minulla on silnylon-lattiateltta (ts. Ei kovin kestävä materiaali), joka on kestänyt satoja öitä eikä siinä ole vieläkään reikiä tai ohuita täpliä. Joten todellakin kutsun sitä, että jalanjäljen kantaminen on hukkaan menevää rahaa ja painoa.

Jos aiot käyttää telttaa "fast pack" -kokoonpanossa eli ilman teltan runkoa, harkitse jalanjäljen saamista vain siitä.

Sinä onnekas et törmännyt nälkäisiin muurahaisiin. Muutama vuosi sitten, kun repasin retkiä Kyproksella, heräsin eräänä aamuna telttani täynnä pieniä pieniä muurahaisia. Kävi ilmi, että kun pystytin teltan pimeässä yöllä, rakensin sen aivan melko suuren muurahaisreiän päälle. Kun he löysivät etupääsyn estävän telttani lattian, he päättivät purra tiensä sen läpi. Erittäin mukava siisti pyöreä pieni reikä, jonka he tekivät.
Se on hyvä asia - tutkin aluetta, johon aion laittaa tarptini suurempien kivien, tikkujen, männynkäpyjen jne. Vuoksi. Olen huomannut muurahaiskudoksia ja muuttanut leiriä niiden takia!
Vaellin Appalakkien polkua koirani kanssa, nukkui teltassani melkein joka ilta yli 5 kuukautta, ja se pysyi hienosti ilman jalanjälkeä.
#3
+6
user87
2012-01-25 23:00:16 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Olen nähnyt ihmisten käyttävän vaihtoehtona Tyvek . Se on halpaa ja kevyttä. Saatat jopa pystyä pisteyttämään sen ilmaiseksi. Tarvitsee vähän työtä sopeuttamiseksi telttaan, mutta sinun pitäisi olla hyvä sen jälkeen.

#4
+5
Reverend Gonzo
2012-01-25 22:58:59 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Henkilökohtaisesti olen pitänyt hyödyllisenä, että sinulla on vain jalanjälki retkeillessäsi tai telttaillessasi leuto ilmasto kantavan painon vähentämiseksi. Vaikka vain sateenkaari ja jalanjälki eivät pidä vikoja poissa, se suojaa sinua sateelta ja tuulelta ja on paljon kevyempi ilman kaikkea telttakangasta.

Mahdollisilta vaikeilta sääolosuhteilta Tuon kokonaisen teltan.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...