Kysymys:
Mitä minun pitäisi tehdä, jos joku alkaa uppoaa?
berry120
2012-01-25 04:33:51 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Mitkä ovat vaiheet, jotka tulisi tehdä, jos joku, jonka kanssa vaellat, alkaa hallitsemattomasti upota sanohan? Mitä hyviä tekniikoita ja kohtia tulisi käyttää, jotta ne saadaan turvallisesti ja nopeasti? En puhu tilanteista, jolloin heidän jalkansa saattavat kastua hieman, tarkoitan kun joku yhtäkkiä alkaa laskea, se on selvästi todellinen vaara ja sinun on toimittava nopeasti. Onko olemassa sellaista köyttä, joka on hyvä tähän, hyvät solmut tai jotain sellaista? Harjoiteltavia asioita?

Samoin mitä on parasta tehdä, jos näin tapahtuu sinulle ja olet yksin?

Luin tämän "Mitä tehdä, jos joku alkaa haisua", mikä on vain luonnollinen osa retkeilyä: D
@TimothyStrimple Hah, rakasta sitä! No, niin epämiellyttävä, luulen, että se ei ole aivan niin kriittinen;)
@xpda No, joskus teen niin myöskin - mutta jonkun välillä kastuu jonkun märkä, koska maa on hieman soinen ja joku ottaa askeleen ja varoittamatta nopeasti laskeutumassa ...
Mitä olet [uppoamassa] (https://www.youtube.com/watch?v=yR0lWICH3rY)?
Kolme vastused:
#1
+16
Hartley Brody
2012-01-25 08:30:29 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Jos olet "uppoamassa", se tarkoittaa periaatteessa, että seisot aineen päällä, joka on läpäisevämpi kuin kiinteä maa, mutta (toivottavasti) vähemmän läpäisevä kuin uima-altaan pinta. Todennäköisesti jotain paksua suon mutaa tai vesihiekkaa.

Kuten justnS sanoi, haluat yrittää jakaa painosi pinnan yli niin paljon kuin mahdollista. Usein aineen yläosassa on paksu kalvo - tai muuten vain luonnollinen pintajännitys - ja sitä on vältettävä, jos mahdollista. Käytä kasveja tai muita asioita, joiden pinnalla näyttää olevan luja pito.

Sinun tulisi keskittyä saamaan itsesi mahdollisimman vaakasuoraan. Vaikka se olisi karkea, makaa siinä. Toivottavasti tunnet jonkin osan maasta allasi, joka on vankempi kuin muu. Yritä liikkua pinnan yli tuohon suuntaan.

Älä vain kauhistu ja yritä vetää jalkasi suoraan ylös ja ulos - työnnät vain toisen jalkasi syvemmälle.

Istumalla taaksepäin tai taaksepäin laskeutumisesta voi olla bonus, jos laskeutuu vankemmalle alustalle, mutta vain astuu pois - ei tietenkään takuita, mutta se näyttää mahdolliselta.
#2
+14
Shawn
2012-01-27 04:47:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Varmista ensin, että et jää samaan tilanteeseen kuin henkilö, jota yrität auttaa. Älä kiirehdi vetämään häntä.

Pysy pikemminkin vankalla pohjalla ja käytä mitä sinulla on (köysi, reppu, paitasi, oksasi, voit olla niin luova kuin tarvitset täällä) vedä ystävääsi etäältä.

Kuten muut ovat sanoneet, kiinni jääneen henkilön tulisi välttää liikaa liikkumista ja yrittää levittää painonsa laajemmalle pinnalle.

#3
+8
Justin Self
2012-01-25 05:07:09 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Yritä ja jakaa painosi mahdollisimman paljon. Jos sinulla on reppu, ota se pois ja aseta se edestäsi ja käytä sitä saadaksesi niin paljon vipua kuin mahdollista.

Käytä jakoja jakamalla tikkuja, kasveja, kaikkea mitä saat kätesi päälle. painosi.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...