Kysymys:
Paras tapa kantaa hedelmiä 3 päivän ajan vaelluksen aikana
WedaPashi
2015-11-20 10:50:17 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Vaelluksen aikana haluan mieluummin pitää hedelmiä todellisina muodossa, ei kuivattuja, ei sellua tai mehuja.

Kun sitä kuljetetaan ilman rypistettyjä hedelmiä, kuten omena, litsi ja mansikat älä mätä muutamassa päivässä. Mutta tämä ei koske sanottuja sitrushedelmiä, kuten appelsiini, makea sitruuna, sitruuna tai muut kuten viinirypäleet, sapodilla jne.

Kuinka kantaisit näitä hedelmiä, jotka voivat mädäntyä kahden päivän aikana ?

Voidaan esittää kysymys, miksi kantaa niitä? Ymmärrän, ettet halua kantaa jotain, joka voi mädäntyä. Olen kiinnostunut erityisesti sitrushedelmistä, elleivät ne kaikki ole sopivia, koska alue, johon vaellan, appelsiinit ja makea sitruuna ovat parhaiten sopivia hedelmiä.

Tämä kysymys rajoittaisi yleensä säähän, joka ei ole liian äärimmäinen. (Olen samaa mieltä, ääripäät eroavat suuresti, kun puhumme eri puolilta maailmaa, joten olen yksinkertaisesti lisännyt ympäristön lämpötila-alueen.)

Lämpötila-alueet: enintään 35 o C (95 o F) päivänvalossa, vähintään 20 o C (68 o F) alkuaikoina päivän ja tunnin ennen auringonlaskua. 7-10 o C (45-50 o F) yöllä.

On mielenkiintoista, kuinka hedelmät näyttävät eroavan eri puolilla maailmaa. Täällä Keski-Euroopassa mansikat pilaavat joskus muutamassa tunnissa ostamisen jälkeen, kun taas sitrushedelmiä on mahdollista varastoida viikkoja ilman ongelmia. Näyttää siltä, ​​että tämä johtuu joko erilaisista säilyttämistekniikoista tai siitä, että niiden kypsytystila on erilainen, kun ne korjataan kyseisille markkinoille.
Kaksi vastused:
#1
+9
Abela
2015-11-20 19:18:54 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Rakastan banaaneja ja voin syödä puoli tusinasta tusinaan päivässä ollessani kotona. Polulla ollessani yritän pitää yhden tai kaksi päivässä. Nautin myös siitä, että otan mukaan persikoita, viinirypäleitä, luumuja (erittäin hyviä sinulle jäljellä) ja vastaavia, kuten sinäkin.

Se, mitä olen aina tehnyt, on pitää ne reppuni keskiosassa. Ennen kaikkea raskasta, joka voi heittää ne (ruokapussi) ja alapuolella hyvin puristavia asioita (termiset, peitto). Pidä niitä yleensä eri ruokapussissa kuin ensisijaisessa ruokapussissani, joka vain heitetään ympäri ja lyö paljon.

Koska persikat ovat niin helposti vaurioituneita, otan usein viipaloidut persikat ja säilytä ne muoviastiassa (ziplock-tyyppinen). Jotkut saattavat valittaa muutamista ylimääräisistä grammoista muoviastiaan, mutta me kaikki teemme tietoisia päätöksiä siitä, mikä on minkä arvoinen. Minulle tuoreet hedelmät ovat tärkeitä.

En ole kuullut mistään pitkän matkan retkeilijöistä (PCT / AT / CDT jne.), Jotka olisivat olleet hedelmällisiä, mutta olisi mielenkiintoista nähdä tapahtuvan jonain päivänä.

Olen (lähetyshetkestä lähtien) lähes 600 päivää ilman lihankulutusta, ja se on ollut mielenkiintoinen muutos polulla ollessasi. Jättämällä kaikki lihapohjaiset dehydratoidut ateriat ja keitot, joita käytän.

Joka tapauksessa luulen, että suurimmalla osalla hedelmistä ei ole ongelmia " kahden päivän aikana ", kun kysymyksesi esitetään. Suurin osa hedelmistä, jopa lämpimämmissä olosuhteissa, voidaan varastoida pakkauksen keskelle, eikä niillä ole mitään ongelmia. Samalla menetelmällä kovaa juustoa säilytetään pitkällä matkalla.

Persikan kuoppa painaa todennäköisesti 5-10 ziplockia ollakseni rehellinen, mielestäni tapa on painonsäästäjä.
#2
+2
ab2
2015-11-24 07:25:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Emme ole koskaan vaeltaneet lämpötiloissa, jotka nousivat 95 F: een, mutta olemme ottaneet appelsiineja paljon pidemmillä matkoilla kuin 2-3 päivää ilman ongelmia, päiväsaikaan 80-luvun alhainen lämpötila ja erittäin aurinkoinen taivas. Kuten muut ovat sanoneet, laita hedelmät muovipussiin pakkauksesi keskelle; se on suojattu puristumiselta ja eristetty jossain määrin kuumuudelta.

Pitkällä matkalla viimeinen avaamamme tiivistetyn OJ: n tölkki oli käynyt. EUVL: n viini on melko huono.Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...