Kysymys:
Mitä sinun pitäisi tehdä, jos näet kalkkarokäärmeen?
PearsonArtPhoto
2012-01-25 19:44:27 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Asuinpaikallani olen säännöllisesti nähnyt helistävän käärmeen vaelluksen aikana, toisinaan iskuvalmiina. Mitä minun pitäisi tehdä?

Väldin heitä ja päästän heidät menemään, mutta monet ihmiset kokevat tarpeen tappaa heidät, jotta asiat olisivat turvallisempia.
@xpda: Niiden tappaminen on kielletty useimmilla retkeilyalueillani, kuten kansallispuistoissa, joten ...
Mielestäni se on hyvä politiikka. Rattlesnakes puree ihmisiä harvoin. Uskon, että useammat ihmiset kuolevat mehiläisten pistoihin Yhdysvalloissa kuin käärmeiden puremat.
Kaksi vastused:
#1
+15
PearsonArtPhoto
2012-01-25 20:37:26 UTC
view on stackexchange narkive permalink

Ensinnäkin, olet todennäköisemmin kuullut kalkkarokäärmeen kuin nähdä sen. Heillä on taipumus naamioida itsensä melko hyvin, ja ellet kiinnitä kovin tarkkaa huomiota, niitä on helppo unohtaa. Olen itse asiassa astunut alle jalan yhdestä enkä huomannut sitä ennen kuin ohitin sen (se pyöritettiin ympyrässä, joten minulta puuttui helistin käärmeen puremista ...)

Jos kuulet kolinaa helistimestä, STOP. Katso ympärillesi, yritä nähdä mistä se tulee. Jos se tulee edestä polulta tai lähellä polkua, etsi kohta. Kävele alueella parhaalla mahdollisella tavalla, antamalla käärmeelle vähintään 10 jalan etäisyys, jos pystyt siihen, tai niin paljon kuin voit, jos 10 jalkaa ei ole käytettävissä, mutta älä päästä lähemmäksi kuin 5 jalkaa. Paras tapa tehdä tämä on, että yksi retkeilypuolueista toimii tarkkailijana, pitäen käärmettä silmällä, kun muut kulkevat, sitten käärmeen ohittanut pitää silmällä sitä, kun tarkkailija ohittaa käärmeen.

Jos käärme puree, hoitaa sitä lävistetyn haavan varalta ja hakeudu sitten lääkäriin. Vaelluksesi on todennäköisesti ohi tässä vaiheessa, joten käänny takaisin ajoneuvoosi.

Lisäisin, että kalkkarokäärmeet (ainakin itäiset timanttiset) eivät koskaan missata, joten kantaman ulkopuolella pysyminen on kriittistä. Ne ovat yksi tarkimmista käärmeistä maailmassa. Myös jos kävelet "raskas" tai melua et yleensä koskaan näe niitä. He yleensä pakenevat suurempia eläimiä, joista he voivat tuntea tulevansa.
#2
+8
Thomas Rawyler
2012-01-25 19:51:56 UTC
view on stackexchange narkive permalink

On aina parasta peruuttaa ja kävellä sen ympärillä. Kalkkarokäärmeet voivat iskeä erittäin nopeasti ja kauas.

Minusta käärmeiden yhteinen ongelma on se, että astut odottamattomasti lähelle. Suurimman osan ajasta he iskevät refleksistä, kun melkein seisot niiden päällä, kuten esimerkiksi pensaissa tai suurten kivien alla, joihin astut.

Minkälaisia ​​kalkkarokäärmeitä olet normaalisti? Olen utelias, onko eroja alueittain tai lajeittain. Olen kaakkoisosassa, ja täällä olevat puutavarat ja timanttisuojat pakenevat yleensä, jos mahdollista.
Anteeksi, että sekoitin sen ja sekoitin sen pullistimeen, joka on erittäin laiska käärme. Poistin puhalluslisääjään liittyvät jutut ja jätin sen, mikä koskee kalkkarokäärmeitä.


Tämä Q & A käännettiin automaattisesti englanniksi.Alkuperäinen sisältö on saatavilla stackexchange-palvelussa, jota kiitämme cc by-sa 3.0-lisenssistä, jolla sitä jaetaan.
Loading...